U18 klar til finalen | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
4. april 2017

Med en sejr på 38-34 over Sønderborg er UH Esbjerg klar til finalen om det jyske mesterskab for U18, som spilles den 23.april.

Esbjergenserne havde store startvanskeligheder mod sønderjydernes 3-2-1 forsvar, så motoren hakkede i store dele af 1 halvleg, som sluttede 19-19 efter at Esbjerg havde ført 16-14. Angrebsmæssigt godkendt, men forsvarsmæssigt på begynderniveau hos flere spillere, der ikke investerede i defensiven.

Anden halvleg var på mange måder en tror kopi af 1 halvleg med den forskel, at UH Esbjerg fik mere greb om forsvaret og kunne holde Sønderborg på 15 mål i halvlegen.

Angrebsmæssigt blev det bedre og bedre, og med små 10 minutter igen havde UH Esbjerg øget til 33-27. Herfra var resten kosmetik mod en modstander, som i store perioder spillede og kæmpede godt som et hold på en svær opgave.