U18 kunne ikke holde fast | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
9. oktober 2016

Med et nederlag på udebane til Trelde/Fredericia på 29-24 fik UH Esbjergs U18 en dårlig start på sæsonen.
Esbjergenserne lagde ellers godt ud og var foran med 7-3 efter 14 min. Men holdet kunne ikke holde fast i et stramt koncept. UH Esbjerg måtte se hjemmeholdet overtage teten og ikke kun udligne men også gå til pausen med en føring på 13-11.
Anden halvleg blev ikke meget bedre. Ved flere lejligheder havde UH chancen for at komme igen. Senest med 5 min igen, hvor UH Esbjerg kunne reducere hjemmeholdets føring til to mål. Men når man ikke kan udnytte sine overtalssituationer og samtidigt får to minutter for at brokke sig, så har man ikke fortjent bedre.
På tirsdag spiller holdet mod HEI fra Århus i Guldager-hallen, hvor man kan håbe på revanche.
U16 er kommet godt fra start med to sejre og slog lørdag Kolding/København med 16 mål.