Ugens Samarbejdspartner: Nørgaard Anlæg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
4. januar 2021

Nørgaard Anlæg blev etableret i 1979 af John Nørgaard, og har siden år 2000 udviklet sig til en moderne, miljøbevidst og anerkendt entreprenørvirksomhed i Syddanmark, med en bred vifte af kompetencer indenfor både offentlige og private projekter.

I dag ledes virksomheden af direktør Bjørn Pinderup i samarbejde med Michael Nørgaard, Bo Schmidt og Lars Duborg, samt Michaels hustru, Susanne Nørgaard, der er ansvarlig for administrationen.

Blandt de mere seværdige opgaver kan der nævnes gaderenoveringer med granit i Ribes gamle bydel, samt i den historiske by Christiansfeld. De har ligeledes udført klimatilpasningsprojekter i totalentreprise, kloak- og bysaneringsopgaver, private og offentlige byggemodninger, samt anlagt kunstgræsbaner til helårsfodbold.

De udfører også mindre opgaver for virksomheder og private bl.a. etablering af indkørsler, anlæg af haveanlæg samt separering af regn- og spildevand på privat grund.

Viden, troværdighed og respekt danner fundamentet i Nørgaard Anlæg, der har stort fokus er på at være en kompetent partner for deres kunder indenfor det offentlige, erhvervslivet og det private.

Alle deres medarbejdere arbejder efter disse værdier, og under projektering samt gennemførelse af deres opgaver, tjener disse værdier som rettesnor til at levere det aftalte projekt, til den aftalte tid og i det aftalte omfang – og med størst mulig hensyntagen til naturen, miljøet og mennesker.


Vi er stolte over at have Nørgaard Anlæg som vores Hovedpartner!