Unødvendigt nederlag | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
2. december 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Det har vi set før! Præcis sådan var der nok en del af de tilstedeværende i Blue Water Dokken, som tænkte i går aftes efter hjemmekampen mod GOG. REHH styrede det meste i store dele af kampen og klaskede så sammen som en grød af havre i ganske få sammenhængende minutter. Foran 17-14 og styr på defensiven med godt et kvarter igen. Da så det solidt ud. Harmonisk ud. Velovervejet. Ikke kønt, bestemt ikke, heller ikke prangende. Men effektivt. Sørens effektivt. Var det dagen, hvor REHH ville uddele klø til et af topholdene? Det var der mange, der troede på midtvejs i anden halvleg. Men nej. Et knips med fingeren senere var vi bagud 17-19, og selvom mulighederne ved den stilling bestemt er tilstede, 2 mål er intet, så oplevede vi noget vi trods en problemfyldt halvsæson, sjældent ser. REHH – sådan så det desværre ud - resignerede. Konsekvensen var et uhørt stort nederlag på 21-28. At tabe med 10 mål i det sidste kvarter er voldsomt. Alt for voldsomt.

Det var ellers et tændt REHH-hold, som løb på banen til kampen. Og på trods af en lang række udvisninger, 5 efter de første 20 minutter, var holdet rigtig godt med i spillet og tillod aldrig GOG at trække fra. Det var først og fremmest forsvarets fortjeneste. Jacob Heinl var som sædvanligt en meget solid og dygtigt agerende ankermand i midterforsvaret og bag ham og et dejligt bevægeligt forsvar, stod en yderst solid Søren Haagen, som cementerede, at han i dette efterår har været en af de spillere, som har leveret varen.

GOG fik aldrig angrebsspillet til at flyde. Heller ikke kontraangrebene fik de gule tilnærmelsesvis gang i. Og da REHH kunne gå til pause foran med en enkelt pind på trods af de mange kvaler i halvlegen, var alle sejl sat til, at skibet skulle sejles sikkert i havn i anden halvleg. Muligheden var der bestemt. Uden tvivl. Det skete så ikke. På trods af glimtvise enkeltmandspræstationer. Nikolaj Enderleit, hvor var det dejligt at se ham score sit første ligamål i næsten 20 måneder og andre spillere som hist og pist bød ind i med flotte aktioner i kampen - på nær det sidste kvarter- så endte det hele med en sikker GOG-sejr.

Jacob Heinl blev kåret til kampens spiller i samarbejde med Broen Shopping, Esbjerg City og Butcher

Forud for kampen blev der afholdt VIP arrangement i Det Faglige Hus' flotte lokaler, da Loungen var optaget på grund af julefrokost. Her havde Det Faglige Hus med råvarer fra Guldbageren og AB Catering disket op med et lækkert koldt/lunt bord, der faldt i god jord hos deltagerne - i lighed med de sædvanlig gode udvalgte røde og hvide vin fra Scandinavian Wine.

Der var flere, der havde tippet rigtigt på kampens resultat, så derfor blev der trukket lod blandt deltagerne. Vinderne er kontaktet direkte.
1. præmie: Mikkel Kvistgard
2. præmie: Marianne Havsager
3. præmie: Carsten Thybo