Vellykket træningslejr i Serbien | Nyheder | REHH

28. August 2018

Tidlig torsdag morgen drog Ribe-Esbjerg HH afsted mod Hamborg for at flyve til Budapest. Herefter ventede der efter planen 2½ time i bus til byen Kanjiza i Serbien 30 km. fra den ungarske grænse. Busturen endte dog med at tage 5 timer grundet utrolig lang ventetid og knap så effektiv arbejdsgang ved den ungarske-serbiske grænsekontrol, der var en hel parodi.

 Forude ventede tre træningskampe mod stærke modstandere. Serbiske RK Partizan blev fredag besejret med hele 30-19, mens det lørdag blev til et nederlag på 31-28 til det slovenske storhold Celje. Kampen om 3./4. pladsen blev søndag vundet 27-20 over Gorenje Velenje.

Der blev givet spilletid til alle mand, og flere forskellige konstellationer både forsvars- og angrebsmæssigt blev afprøvet. Cheftræner Lars Walther var da også en glad og tilfreds mand: ”Det har været en rigtig god tur, som har flyttet holdet utrolig meget. Alle kommer med den rette indstilling, og det er også medvirkende til, at vi har gennemgået en enorm udvikling på de tre dage. Desuden kommer vi igennem træningsturneringen uden mærkbare skader, hvilket også er vigtigt, når der spilles tre kampe på tre dage, og turneringsstarten venter allerede på lørdag”.

Lukas Karlsson blev i øvrigt kåret til turneringens bedste spiller.

/ Anette Knudsen