”Vi bør have kvalitet og fart til at trykke KIF i Blue Water Dokken!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. september 2023
Arkivfoto leveret af Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH – KIF Kolding
den 6. september kl. 18.30


Sæsonstarten mod GOG kunne ikke være bedre! Anders Thomsen oplever selvfølgelig, at den præstation giver rygvind. Men han ved alt om den jævnbyrdige herreliga:

"Kunsten er at lande med begge ben på jorden – og stille skarpt på KIF – sidste sæsons store overraskelse. Lette kampe findes ikke i herreligaen!

KIF fik i første runde 1 point hjemme mod Mors-Thy på trods af flere profiler på skadeslisten. De var bagud med 7 mål i anden halvleg! Det vidner om godt håndværk. Kristian Kristensen har helt sikkert noget i ærmet, så KIF kommer til at teste vores spil på flere parametre.

Vi skal forsøge at finde det samme forsvarsfokus som i Gudme - og på den måde skabe gode betingelser for redninger og kontraspil. Det bliver helt sikkert en svær kamp. Men jeg tror, at vi har bredden, kvaliteterne og farten til at trykke KIF Kolding i Blue Water Dokken."

Med Magnus Haubro helt ude i lang tid og nogle andre mindre skadesudfordringer i REHH-truppen er det ikke kun KIF Kolding, der skal udnytte alt det, de har og kan! At REHH magter den virkelighed blev til perfektion vist frem i Gudme.

Der er al mulig grund til at møde talstærkt op i Blue Water Dokken!


/Lars L


Der vil uden tvivl blive god underholdning i morgendagens kamp, så kom i hallen og vær med til at løfte stemningen endnu mere! 
Køb dine billetter - eller et sæsonkort, så du kan få fuldt udbytte - lige her → Billetsalg/Sæsonkort

Kampen kan følges via Tophåndbold Livescore og i deres app samt på vores sociale medier.
Kampen bliver ikke livestreamet eller sendt på tv.


 

Match PartnerBold Partner