Vi byder RC Company – Gaveshop.nu velkommen tilbage som Bronzepartner | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. juni 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

RC Company er en virksomhed, som beskæftiger sig med reklameartikler, profilbeklædning og gaveartikler til firmaer. Med over 20 års erfaring har RC Company et stort kendskab til de mange muligheder på B2B markedet, uanset om man som firma ønsker nøgleringe, drikkeflasker, halsedisser, kuglepenne og mange andre produkter med logo. De kan hjælpe med alt indenfor markedsføring af jeres virksomhed.

Hos RC Company tror de på enkle, men udtryksmæssigt stærke løsninger, som baseres på deres mangeårige erfaring samt de nyeste tendenser på markedet, der konstant er i udvikling.

De går ikke på kompromis med kvaliteten og samarbejder derfor med nogle af de bedste leverandører. I kan læse meget mere om RC Company på deres hjemmeside: https://rccompany.dk/ og I kan følge dem på Facebook lige her: https://www.facebook.com/rccompanydk/


Find jeres firmagaver hos Gaveshop.nu som ejes af RC Company, se deres nyeste webshop

Her hjælper Gaveshop.nu med at finde den perfekte firmagave løsning til jeres medarbejdere uanset om det er sommergaver, påskegaver, til fødselsdage, jubilæum eller julegaver. Jeres virksomhed kan få bygget jeres egen gaveshop, hvor medarbejderen selv vælger sin gave. Herefter tilbyder Gaveshop.nu at pakke gaverne flot ind og sende dem direkte til virksomhedens adresse eller hvad der måtte være behov for.

I kan læse og se meget mere om den nye webshop lige her: https://gaveshop.nu/

 

 
Vi byder velkommen tilbage i sæson 21-22 og glæder os til samarbejdet!