Vi har brug for jeres hjælp! :) | Nyheder | REHH

4. maj 2018

Som nævnt i en pressemeddelelse i går, så kommer Nicolai Pedersen til Ribe-Esbjerg HH i den kommende sæson og da han kommer fra Nordsjælland, har han brug for et nyt sted at bo. Det samme gælder for vores nye træner Lars Walther, der pt bor i Portugal.

Det er så her I kommer ind i billedet, for vi har ledt med lys og lygte efter steder hvor de kan bo, men desværre uden held indtil videre – kravet for både Nicolai og Lars er nemlig, at det skal være tilladt at holde husdyr. Derfor vil vi forsøge her, om der tilfældigvis skulle være nogen som ligger inde med noget, de har mulighed for at leje? ?

De skal gerne kunne flytte ind mellem 1. juni til d. 15. juli 2018, så de er her og er klar til sæsonstart.

De har lidt forskellige ønsker omkring deres boliger, så hvis du kender nogen eller selv har noget der kunne være interessant hører vi meget gerne fra dig! ?

Lars Walther:

Gerne et hus på landet eller et hus med en stor have, huset skal min. være 120 kvm og det skal gerne ligge max omkring 30 min. fra Esbjerg. Huset skal gerne være indflytningsklart og koste max 10.000 kr. og vigtigst af alt, skal det være tilladt at have husdyr da Lars og hans kone har nogle små hunde med ?

 

Nicolai Pedersen:

Han søger en lejlighed eller et rækkehus på min. 70 kvm i Esbjerg. En husleje på max 7.500 kr. og igen, vigtigst af alt, husdyr skal være tilladt da han har sin hund Wilma med.

 

Så hvis du kender nogen eller har hørt noget, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt og det vil være perfekt med nogle billeder af huset/lejligheden, da de ikke er i nærheden af Esbjerg pt.

Kontakt Cecilie Winther på cw@rehh.dk eller 31261504 hvis du har noget, som du tænker kunne være interessant for dem ?

 

På forhånd tak for hjælpen ?

/Ribe-Esbjerg HH