”Vi lægger os bare ikke ned – vi VIL ha’ det point!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. oktober 2022
Ribe-Esbjerg HH – Bjerringbro-Silkeborg 31-31 (16-15).

Sidste sæsons bronzevindere fra BSH har muskler. På og uden for banen. Et storhold gennem det sidste årti. De var favoritter i Dokken. Hatten af for et REHH-hold, hvor fight - mere end smukt angrebsspil - sikrede et stort point!

Mathias Jørgensen blev kampens spiller. Det kunne også have været playmaker Magnus Haubro, Simon Birkefeldt, Ágúst Eli Björgvinsson i målet eller Jesper Lindgren, der både var forsvarets styrmand i 60 min. og scorede 3 på 3 i kontra.

Med 4 minutter tilbage førte BSH med 31-27. Men som Jesper Lindgren sagde efter kampen:

Vi lægger os bare ikke ned. Vi får en virkelig god start med 6-0 føring. Og selv om vi får det svært i store dele af kampen, så giver den start en tro på, at det hér kan vi få noget godt ud af. At vi nok skal få nogle gode perioder, der medfører, at vi kan matche BSH. Så selv om vi er bagud ret klart, da der mangler 5-6 minutter, så tænker jeg, at bare vi lige fighter os til momentum i kampen, så kan vi godt nå det. Og så har vi det som hold så godt sammen, at vi bare bliver ved”.

Det kan man kun give en flot spillende Jesper Lindgren ret i. Haubro, 2 gange Birkefeldt og Lindgren scorede de 4 sidste mål i en nervepirrende, intens kamp i den danske HTH-liga.

Næste kamp bliver på den svære udebane i Phønix Tag Arena, når vi d. 23. oktober kl. 20:00 skal møde GOG. Kampen kan streames på TV2 Play.