Vi skal en tur i ”Orangeriet” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. oktober 2020
Foto leveret Photo-Andersen.dk
Efter lørdagens drama mod SønderjyskE venter der en ny spændende kamp for REHH holdet. Denne gang går turen til Århus provinsen Skanderborg. Skanderborg der tager ”kegler” når parolen hedder ”value for money”, forstået på den måde, at de har får meget ud af relativt få ressourcer. De har bl.a. formået, at holde samling på kernen i holdet igennem 3 år, hvilket giver kontinuitet og det kan aflæses på de fornemme resultater undervejs.

Vi har siden lørdag fået analyseret vores kamp mod SønderjyskE og fundet flere mønstre til nærmere bearbejdning. I udviklingsdelen handler det helt lavpraktisk om at minimere vores tekniske fejl, samt få genskabt farten i vores angreb fra de første fire kampe. Kunsten bliver i denne kontekst, at få splittet et meget kompakt Skanderborg forsvar ad, inden ”missilerne” fyres afsted. Herudover skal vores defensiv modstå det tryk der bliver lagt fra en yderst kompetent Skanderborg bagkæde.

Vi har som sædvanligt troen på at vi kan tage en ”skalp” på udebane, og den blev ikke mindre efter den moral vi fremviste i de afgørende minutter i sidste kamp. Til kampen forventes det, at REHH holdet igen har Besard Hakaj og Simon Birkefeldt med, hvilket er ensbetydende med et fuldtalligt REHH mandskab.

Kampen fløjtes i gang onsdag kl. 18:15, og kan følges på Tophåndbold lige her