31. januar 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Nordsjælland Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
den 2. februar kl. 19:00

De talentfulde og hurtigt spillende sjællændere ligger p.t. nr. 12 med 18 kampe og 11 point. De har slået GOG hjemme. I december blev det til nederlag i Santander Cup til BSH efter to gange forlænget spilletid. Anders Thomsen er da også helt klar over, hvad truppen efter den lange bustur skal levere:

Vi er fuldstændig klar på, at det bliver en svær opgave. Men vi tror på, at vi kan hente de kompetencer og kræfter frem, der skal til for at få point med hjem i bussen.

Vi skal over for at vise, hvad vi har brugt EM-pausen på. Og vi har en kæmpemotivation i forhold til revanche for sidste års tur derover.”

Anders Thomsen refererer til kampen i Helsingør den 2. dec. 2022, hvor REHH førte stort ved pausen, men tabte klart efter en forfærdelig 2. halvleg. Vi ved heldigvis, at holdet står et helt andet sted i dag. Og en sejr i første turneringshalvdel på 38-31 i Ribe skal meget gerne følges op.

Kampen spilles i Helsingør-hallen.

/Lars L

Skal du på weekendtur i det Sjællandske, så kan du købe billetter til kampen lige her → NSH Billetsalg
Alle pladser er u-nummererede, hvorfor udeholdet ikke er placeret i en bestemt sektion - dørene åbner kl. 17:30.

Kampen kan følges på Tophåndbold's Livescore via deres hjemmeside og i deres app, hvis man ikke har mulighed for at være i hallen.

Næste hjemmekamp er d. 6. februar i Blue Water Dokken kl. 18:30.

Billetsalget er i fuld gang og vi har stærkt brug for opbakningen, når Lauge & co. lægger vejen forbi!