Julie Nicolajsen
23. april 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
Skanderborg Aarhus mod Ribe-Esbjerg søndag kl. 18.00

Når REHH møder ind i Fælledhallen i Skanderborg søndag aften, er det anden halvleg fra det snævre nederlag til GOG, der skal sidde i spillerne. Ass. træner Jesper Holm har en mangeårig fortid som spiller og træner hos vores modstandere:

”De har først og fremmest et fantastisk forsvar bag meget stærke målmænd – der ligesom GOG giver dem rigtigt mange kontramål. Skal REHH have point - så skal vi være effektive, score på chancerne – og holde niveau i 60 minutter. Det kan lyde simpelt – men sådan er vilkårene i slutspillet. De har jo spillet en fornem sæson som nr. 4 i grundspillet. De sluttede lidt usikkert af. De oplever måske, at de har meget at tabe i slutspillet. Det kan nederlaget til BSH i første runde måske antyde.”

Hjemmeholdet har ét point med over fra grundspillet. REHH står fortsat på O. Min. uafgjort er formentlig afgørende for, om REHH stadig lever i slutspillet. Der er meget på spil for begge hold! Det er jo dét, der er så fascinerende ved slutspillets koreografi!

/Lars L

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 17:30.

Den efterfølgende kamp er d. 1. maj på hjemmebane i 3. runde, hvor vi tager imod Bjerringbro-Silkeborg i Blue Water Dokken kl. 18:30.

Der kan købes billetter frem til kl. 17:30 på kampdagen → Billetsalg