Vitalt opgør venter i Skanderborg | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
9. Februar 2018

REHH`s udekamp lørdag eftermiddag er et af den slags opgør, der meget gerne skal give en sejr. Ikke så meget fordi Skanderborg ligger placeret lige under REHH i tabellen, og at det dermed notorisk er en af den slags kampe, som skal vindes, men mere fordi kampen om den forjættede 8. plads i grundspillet, som giver adgang til slutspillet, for alvor spidser til nu. Det faktum betyder, at vores drenge for alvor skal i gang med at få points på kontoen, hvis målet om slutspillet skal lykkes. 

Og hvad er Skanderborg så for en størrelse? Først og fremmest er det et hurtigt spillende hold, som rigtig gerne vil afsted i kontrafasen, men også et hold som angrebsmæssigt spiller med højt tempo og som på den måde forsøger at skabe plads i modstanderholdets forsvar. Traditionelt har Skanderborg ikke været kendetegnet for de store skytter fra backpositionerne - det har i højere grad været letbenede og teknisk velfunderede typer, som har optrådt for de grønblusede fra Østjylland. Indtil nu. I julepausen hentede klubben Minik Dahl Høgh i Aarhus Håndbold. Minik er en udpræget skytte, som fra sin favoritposition på venstre back tidligere har voldt de fleste hold i 888ligaen problemer. Efter en længere skadespause er han tilbage på banen. Det giver holdet endnu en dimension i angrebsspillet og REHH endnu en udfordring at forholde sig til.

Derudover består holdet bl.a. af profiler som Kasper Irming, Morten Balling, målmand Kristoffer Laursen og den engang imellem lidt oversete playmaker og højre back, letbenede Morten Kirk Olesen, som i denne sæson har været umanerligt stærkt spillende.

For REHH handler det om at ryste skuffelsen efter Final4 af skuldrene. Det er ligaen, det gælder nu, og det forhold er drengene yderst bevidste om. Holdet skal fortsætte de forsvarsmæssige takter - der har det set stærkt ud det meste af sæsonen, ikke mindst i pokalkampene i Holstebro, og det parameter skal fastholdes, hvis der skal gøres forhåbninger om en sejr i Skanderborg. Derudover skal holdet forsøge at få en lidt bedre angrebsmæssig start på kampene end det har været tilfældet de sidste kampe. Lykkes det fremadrettet er der meget som kan se anderledes ud, når vi når videre frem mod grundspillets slutning. Der er ingen tvivl om, at udekampen på Fælleden bliver svær. Sådan er det. På den anden side skal REHH ud at hente nogle sejre på udebane. Det må rigtig gerne starte i lørdagens udekamp. 

Der opdateres fra kampen på klubbens Facebook side. Kampen fløjtes igang kl. 15.00